Discover the possibilities of
webshop connections

Online winkelen heeft de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt. Van kleding tot speelgoed en van boodschappen tot digitale producten. Hierdoor neemt voor de webshop eigenaar ook de hoeveelheid administatie toe en is het vaak lastig om het overzicht te houden.

Door op maat gemaakte middleware kan data-uitwisseling tussen systemen geautomatiseerd worden. Hierdoor kunnen bv ERP systemen, administratie systemen of simpelweg excel sheets gevoed worden met actuele verkopen / inkopen / voorraden. https://www.nubos.nl

Advantages

By making optimal use of the API capabilities of a software package, many time-consuming, tedious and precision jobs can be done by a computer.

Nubos specializes in devising and implementing middleware, so that systems are optimally connected to each other and can exchange data.