December 2, 2022

Hoewel Activision reeds de campaigns van de originele Trendy Warfare 1 & 2 nieuw leven inblies, deed de uitgever nooit hetzelfde voor Name of Obligation: Black Ops – Chilly Warfare. Nochtans was de recreation ook een titel uit de gouden dagen van Name of Obligation, met een van de beste campaigns in de reeks.

Ondertussen is Name of Obligation: Black Ops – Chilly Warfare twaalf jaar geworden, dus vonden de jongens van TeaserPlay het hoog tijd om de shooter in de kijker te zetten. Dat doen ze door de recreation een indrukwekkende remaster-behandeling te geven. En eerlijk? Het ziet er ontzettend cool uit.

Of we dit venture ooit gerealiseerd zullen zien? Dat is natuurlijk de hamvraag. Momenteel zorgt Activision ervoor dat Warzone 2.0 zo snel mogelijk uit de startblokken kan schieten. Daarnaast speelt de verdere ondersteuning van Trendy Warfare 2 ook een belangrijke rol.

Wat denk jij? Zou je in de toekomst graag een remaster of zelfs remake van de Black Ops marketing campaign willen zien? Eventueel als tussendoortje? Wij zouden het niet erg vinden…

You May Be In

See also  Thriller Over Why Sydney Swans Are Sporting Black Armbands At The AFL Grand Last